Μία από τις κορυφαίες δυνατότητες του Cafepro και του GameInstall, είναι ο συγχρονισμός παιχνιδιών και προγραμμάτων στα τερματικά σας μέσω κεντρικού file server. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν χρειάζεται πλέον να εγκαθιστάτε ξεχωριστά κάθε πρόγραμμα ή παιχνίδι σε κάθε τερματικό: Εγκαθιστώντας το μία φορά στον file server, αυτό συγχρονίζεται αυτόματα στους υπολογιστές των πελατών μέσω δικτύου, γλιτώνοντάς σας από σημαντικό κόπο και χρόνο. Μάθετε περισσότερα »

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία έτοιμη συλλογή παραμετροποιημένων παιχνιδιών και προγραμμάτων για χρήση στον file server του καταστήματός τους, δημιουργήθηκε το GamesPack: ένα έτοιμο πακέτο με πάνω από 600 παιχνίδια και προγράμματα συνολικά, σε έτοιμη παραμετροποιημένη μορφή για το GameInstall for Cafepro. Με μία απλή εγκατάσταση του πακέτου στον file server σας, έχετε έτοιμα και παραμετροποιημένα όλα τα παιχνίδια και προγράμματα που χρειάζεστε για να λειτουργήσει άμεσα το κατάστημά σας!


Δείτε ορισμένα από τα άμεσα οφέλη του GamesPack:

  • Επιλέγετε το μέγεθος του πακέτου που σας εξυπηρετεί: 150, 300 ή 600+ παιχνίδια!
  • Γεμίζετε άμεσα τον file server σας με όλο το υλικό που χρειάζεστε, χωρίς περιττό ψάξιμο, κόπο και καθυστερήσεις.
  • Αποκτάτε μία τεράστια και πλήρως ενημερωμένη συλλογή, με όλα τα τελευταία παιχνίδια και προγράμματα, έτοιμα και παραμετροποιημένα για το GameInstall και το Cafepro.
  • Επιλέγετε ποιά ακριβώς παιχνίδια και προγράμματα θέλετε να συμπεριλάβετε στο πακέτο σας, πριν την αγορά σας.
  • Εύκολη εγκατάσταση του πακέτου στον file server. Περιλαμβάνονται πλήρεις και απλές οδηγίες, καθώς και συνοδευτικό πρόγραμμα εγκατάστασης.
  • Μπορεί να αποκτηθεί τόσο από παλιούς όσο και από νέους πελάτες.

Χρειάζονται μόνο τρία απλά βήματα!

1
2
3
Αποκτώντας το GamesPack, σας δίνουμε πρόσβαση στην λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια και προγράμματα, για να επιλέξετε όσα θέλετε να συμπεριληφθούν στο πακέτο σας.
Μετά από συνεννόηση με το Τεχνικό Τμήμα μέσω e-mail, μας αποστέλλετε με courier όσους εξωτερικούς ή εσωτερικούς σκληρούς δίσκους σας ζητήσουμε, προκειμένου να αντιγραφούν τα απαραίτητα αρχεία του πακέτου. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του GamesPack.
Μόλις ετοιμαστεί το παραμετροποιημένο πακέτο, σας αποστέλλουμε πίσω τους δίσκους μαζί με οδηγίες για το πώς θα το εγκαταστήσετε στον file server σας.

Μην περιμένετε άλλο. Αποκτήστε σήμερα κιόλας το GamesPack μαζί με το GameInstall PROFESSIONAL και βιώστε, μαζί με τους πελάτες σας, τον πιο ξεκούραστο και σύγχρονο τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας στα internet café σήμερα.

* Το κόστος του GamesPack καλύπτει μόνο την παραμετροποίηση του λογισμικού. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος απόκτησης και οι άδειες χρήσης παιχνιδιών και προγραμμάτων τρίτων εταιριών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων πριν από την αγορά σας.

DiskUndo