Κέντρο λήψεων
Δοκιμάστε και αξιολογήστε τα προγράμματά μας. Κατεβάστε τα τώρα.
Εγχειρίδια χρήσης
Διαβάστε online ή κατεβάστε τα εγχειρίδια χρήσης των προγραμμάτων μας.
Βάση ερωταπαντήσεων
Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Βρείτε απαντήσεις σε δευτερόλεπτα.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα στα σύγχρονα internet cafe είναι η καταστροφή των δεδομένων των υπολογιστών από την κακή χρήση των πελατών, τα «κολλήματα» των Windows, ή από ιούς που δεν ανιχνεύονται πάντοτε από τα antivirus.

Άμεσο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι είτε τα τερματικά να τίθενται συχνά εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας έτσι έσοδα από τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε. Το νέο DiskUndo για το Cafepro 4, δουλεύει για σας. Προστατεύοντας συνεχώς όλους τους υπολογιστές στο κατάστημά σας, διασφαλίζει ότι με μία απλή επανεκκίνηση το σύστημα επανέρχεται στην αρχική κατάσταση που έχετε ορίσει εσείς αυτόματα, μέσα σε δευτερόλεπτα!

  • Χωρίς καμία διαδικασία backup/restore
  • Χωρίς αντιγραφές αρχείων
  • Χωρίς ghost
  • Χωρίς καθυστέρηση
  • Χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι πελάτες

Επιπλέον, το DiskUndo έχει σχεδιαστεί ειδικά για internet cafes και δεν δημιουργεί απολύτως καμία καθυστέρηση στην απόδοση των υπολογιστών ή στη συμπεριφορά παιχνιδιών και προγραμμάτων.

Έτσι, σε οποιοδήποτε τερματικό κι αν δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στη λειτουργία του, με μία απλή επανεκκίνηση επανέρχεται αυτόματα στην κατάσταση που έχετε ορίσει εσείς. Τόσο απλά, σαν να μη συνέβη ποτέ καμία αλλαγή στο σύστημα. Και αν θελήσετε οποιαδήποτε στιγμή να απενεργοποιήσετε την προστασία του DiskUndo σε κάποιο τερματικό, αρκεί ένα μόνο κλικ μέσα από το ίδιο το Cafepro 4!

Ανακαλύψτε κι εσείς σήμερα τον τρόπο με τον οποίο εκατοντάδες επιχειρήσεις κατάφεραν να αποφύγουν τα δυσβάσταχτα κόστη του service των τερματικών τους και σταματήστε να χάνετε τα κέρδη σας με υπολογιστές «εκτός λειτουργίας». Αφήστε το DiskUndo να δουλέψει για σας.