Βάση ερωταπαντήσεων
Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Βρείτε απαντήσεις σε δευτερόλεπτα.
Τιμοκατάλογος & αγορά
Ενημερωθείτε για τις τιμές και αγοράστε τα προγράμματα της Prozero online.
Κέντρο λήψεων
Δοκιμάστε και αξιολογήστε τα προγράμματά μας. Κατεβάστε τα τώρα.
Δυνατότητες

Η σουίτα διαχείρισης του Cafepro, ενσωματώνει στο σύνολό της εκατοντάδες πραγματικά κορυφαία χαρακτηριστικά τα οποία μεταφράζονται σε πρακτικά εργαλεία για την κάθε επιχείρηση. Θα ήταν ίσως κουραστικό να προσπαθήσουμε να απομονώσουμε το σύνολό τους και να το παραθέσουμε σε αυτή τη σελίδα. Παρόλα αυτά, προσπαθήσαμε να σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα για να σας δώσουμε μία κεντρική ιδέα της κάθετης λύσης που ονομάζεται Cafepro.

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε χαρακτηριστικό για να διαβάσετε περισσότερα.

Αυτοματισμός Μελών

Δε χρειάζεται να έχετε ένα μεγάλο κατάστημα για να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι την ώρα της δουλειάς να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μελών σας από το ταμείο – ειδικά στις ώρες και μέρες αιχμής. Σε αυτή την κατεύθυνση, το Cafepro σας λύνει τα χέρια με μια σειρά αυτοματισμών στη διαχείριση των μελών σας:

 • Αριθμητικός κωδικός
  Κάθε μέλος αντί για το ονοματεπώνυμό του, μπορεί να χρησιμοποιεί ένα νούμερο που θα θυμάται για να ξεκινά τη χρέωσή του από το ταμείο (π.χ. 2030).
 • Προσωπικός κωδικός απομακρυσμένης χρέωσης
  Κάθε μέλος μπορεί να ξεκινά μόνο του τη χρέωση απ’ ευθείας από το τερματικό με χρήση προσωπικού username και password.
 • Barcode scanner
  Αν χρησιμοποιείτε κάρτες μελών με γραμμικό κώδικα barcode, μπορείτε να τις σκανάρετε εύκολα μέσω ενός απλού αναγνώστη barcode από το ταμείο.
 • Magnetic card reader
  Αν χρησιμοποιείτε μαγνητικές κάρτες μελών (τύπου πιστωτικής κάρτας), μπορείτε να τις διαβάσετε εύκολα μέσω ενός απλού αναγνώστη μαγνητικών καρτών από το ταμείο, χωρίς να ψάχνετε κωδικούς και ονόματα.
Αυτόματος Έλεγχος Εκτυπώσεων

Το Cafepro δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης του εκτυπωτή σε κεντρικό σημείο (λ.χ. στον υπολογιστή του ταμείου ή δικτυακά εάν πρόκειται για network printer). Με αυτόν τον τρόπο αφενός αποδεσμεύεται η αποκλειστική χρήση του εκτυπωτή από ένα συγκεκριμένο τερματικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα τερματικά να εκτυπώσουν ταυτόχρονα σε έναν εκτυπωτή. Αφετέρου όλες οι εκτυπώσεις ελέγχονται αυτόματα μέσω του Cafepro Client και χρεώνονται αντίστοιχα στο Cafepro Operator, ενημερώνοντας τον πελάτη πριν την εκτύπωση και αποφεύγοντας έτσι διπλές, άχρηστες και αχρέωτες εκτυπώσεις.

Φωτογραφικό Αρχείο Μελών

Κατά την εγγραφή ενός νέου μέλους, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε μία φωτογραφία του μέσω μιας απλής webcam που θα έχετε στο ταμείο. Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά εάν έχετε εγγεγραμμένα πολλά μέλη, μπορείτε να θυμάστε εύκολα σε ποιο μέλος αντιστοιχεί κάθε όνομα που βλέπετε. Επιπρόσθετα, η λήψη φωτογραφίας μέσω webcam, διασφαλίζει και τα ίδια τα μέλη σας πως δεν θα γίνει εσκεμμένη χρήση της δικής τους καρτέλας πελάτη από άλλα μέλη.

Συνεχείς αναβαθμίσεις με νέα χαρακτηριστικά

Το Cafepro εξελίσσεται μαζί σας, εξελίσσοντας όμως παράλληλα και τον εαυτό του! Με το σύστημα αναβάθμισης που ενσωματώνει, διασφαλίζει απόλυτα πως όλες οι νέες εκδόσεις που επιλύουν πιθανές αδυναμίες ή φέρνουν νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά, θα εγκαθίστανται χωρίς πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.

Ανάκτηση Δεδομένων Δίσκου

Το Cafepro συνεργάζεται με την εφαρμογή DiskUndo για την αυτόματη ανάκτηση των δεδομένων του δίσκου σε κάθε επανεκκίνηση των τερματικών σας. Με τη χρήση αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας, ό,τι αλλαγές έγιναν κατά τη διάρκεια χρήσης του υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των διαγραφών ή καταστροφών αρχείων από ιούς, αλλαγής ρυθμίσεων συστήματος κ.λπ., επιδιορθώνονται αυτόματα με μία απλή επανεκκίνηση του τερματικού. Έτσι, έχετε άμεσα ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα, εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη και συνεχή λειτουργία των τερματικών σας από κακόβουλη χρήση, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα στο μέγιστο την πιθανότητα απώλειας ενός τερματικού από κακόβουλη ή λανθασμένη χρήση από κάποιον πελάτη.

Μοντέρνο Περιβάλλον Εργασίας

Το Cafepro 4ης γενιάς σχεδιάστηκε από την αρχή με νέο και ξεκούραστο περιβάλλον εργασίας, βασισμένο πάνω στον μοντέρνο σχεδιασμό των Windows Vista. Το νέο περιβάλλον είναι προσεκτικά δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη χάνεται η λειτουργικότητα του προγράμματος, έχοντας πάντα την αύξηση της παραγωγικότητας ως πρωταρχική μέριμνα. Είναι χωρισμένο σε δύο διαφορετικά υπό-προγράμματα, ένα για τον υπάλληλο και ένα για τον επιχειρηματία τα οποία επιτρέπουν ανεξάρτητη και ασφαλή διαχείριση. Στον τομέα της ευχρηστίας, έχουν προβλεφθεί επαναστατικά εργαλεία, όπως λ.χ. η δυνατότητα του επιχειρηματία να επιβλέπει και να διαχειρίζεται την επιχείρηση του από απόσταση, από το σπίτι ή το γραφείο του!

MySQL Μηχανή Δεδομένων

Το Cafepro χρησιμοποιεί για την αποθήκευση όλων των δεδομένων του τη δημοφιλέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση δεδομένων του κόσμου, τη MySQL 5ης γενιάς. Η αναγνωρισμένη αυτή λύση επιστεγάζει με τον καλύτερο τρόπο την ασφάλεια, την ταχύτητα, και την αξιοπιστία που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα το πλεονέκτημα μιας ανοιχτής βάσης δεδομένων για σύνδεση και συνεργασία με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή website.

Πανίσχυρη Μηχανή Χρονοχρέωσης

Το Cafepro ενσωματώνοντας την πολύχρονη εμπειρία των προηγούμενων εκδόσεων και έχοντας μελετήσει προσεκτικά τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, είναι εξοπλισμένο με την πιο δυνατή μηχανή χρονοχρέωσης στον κόσμο που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της τιμολογιακής πολιτικής και του σύγχρονου μάρκετινγκ.

Σας παραθέτουμε μερικά μόνο από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του:

 • Δημιουργία ομάδων για τα μέλη (Απλά Μέλη, Silver, Gold, κ.λπ.)
 • Δημιουργία ομάδων για τους υπολογιστές (Computers, All Computers, Playstations κ.λπ.).
 • Δημιουργία διαφορετικών ζωνών χρέωσης (Zones)
  • σε επίπεδο ώρας (00:00 – 23:59)
  • και σε επίπεδο ημερών (Δευτέρα – Κυριακή)
 • Διαφοροποίηση χρεώσεων ανάλογα με
  • Την ομάδα υπολογιστών
  • Την ομάδα μελών
  • Την ηλικία του μέλους
  • Το φύλο του μέλους
Νέο Μοναδικό Σύστημα Προπληρωμής

Το ανασχεδιασμένο σύστημα προπληρωμής του Cafepro 4ης γενιάς, ανάγει την προαγορά όχι μόνο σε χρόνο, όπως τα παλιά κλασσικά προγράμματα χρονοχρέωσης, αλλά και σε χρήματα. Έτσι για παράδειγμα οι πελάτες σας, μπορούν να έχουν στο λογαριασμό τους ως υπόλοιπο 5 ώρες ή 4€ ή συνδυαστικά και τα δύο ανάλογα με την πολιτική που θέλετε να εφαρμόσετε στο κατάστημά σας. Η αναγωγή της προπληρωμής σε χρήματα δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να εξαργυρώσει τα εναπομείναντα χρήματά του σε οποιαδήποτε ζώνη χρέωσης ανάλογα με την ισχύουσα τιμή (όπως λ.χ. στην καρτοκινητή τηλεφωνία). Έτσι θωρακίζετε την επιχείρησή σας και είστε σίγουροι πως τα πάντα λειτουργούν σωστά και διάφανα, χωρίς να σας εξαπατούν πίσω από την πλάτη σας. Ακόμη, υποστηρίζεται ένα προηγμένο σύστημα προπληρωμένων καρτών (tickets), που δημιουργούνται αυτόματα από το πρόγραμμα σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να τις χρησιμοποιούν όπως και όποτε εκείνοι θέλουν, τελείως αυτόματα.

Πακέτα Προπληρωμών και Προσφορών

Ένα δυνατό κομμάτι μάρκετινγκ του Cafepro είναι τα πακέτα προπληρωμής και προσφορών που επιτρέπουν στους πελάτες σας να προαγοράσουν χρόνο, χρήματα ή και τα δύο σε συνδυασμό, σε καλύτερη δυνητικά τιμή από την τρέχουσα του τιμοκαταλόγου. Τα πακέτα μπορούν να αντιστοιχηθούν και σε συγκεκριμένες κατηγορίες μελών ενώ αντίστοιχα οι προσφορές μπορούν να αντιστοιχηθούν σε συγκεκριμένες ομάδες υπολογιστών και σε συγκριμένες ώρες και ημέρες. Παράλληλα τα πακέτα και οι προσφορές έχουν τη δυνατότητα, όπως και η μηχανή χρονοχρέωσης, να ισχύουν για μέλη με συγκεκριμένη ηλικία και φύλο, ενώ φυσικά είναι και αυτά πλήρως παραμετροποιήσιμα.

Σύστημα Πωλήσεων (Point of Sales)

Το Cafepro έχει ενσωματώσει ουσιαστικά ένα εμπορικό πρόγραμμα για την πώληση των προϊόντων σας, πλήρως παραμετροποιήσιμο που σας λύνει τα χέρια και σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Εισάγετε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα (εκτυπώσεις, εγγραφές CD, αναψυκτικά κ.λπ.) τα οποία μπορείτε να τα χρεώσετε είτε σε πελάτες που χρησιμοποιούν υπολογιστή είτε όχι. Υπάρχει δυνατότητα διαφορετικής χρέωσης ανάλογα με την ομάδα μέλους (Απλά Μέλη, Gold κ.λπ.), ενώ σας δίνεται και πλήρης έλεγχος αποθήκης για τα ανάλογα προϊόντα, ώστε να ελέγχεται και τα αποθέματά τους (Stock Management).

Σύστημα Ιστορικού και Ταμείου

Η δομή της βάσης δεδομένων του Cafepro έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτρέπει στο μέγιστο βαθμό τον έλεγχο όλων των εγγραφών και του ιστορικού χρήσης του προγράμματος. Όλες οι κινήσεις καταγράφονται αναλυτικά στη βάση επιτρέποντας τόσο τον έλεγχο όσο και την καλύτερη ανάπτυξη στατιστικών και αναφορών. Στο κομμάτι του ταμείου, του Cafepro επιτρέπει στον επιχειρηματία να ελέγχει διεξοδικά τους υπαλλήλους του, τα ταμεία, τα κλεισίματα, την παράδοση των χρημάτων καθώς και τα πιθανά ελλείμματα ή πλεονάσματα, βγάζοντας άμεσα συμπεράσματα με μια απλή ματιά, προστατεύοντας έτσι την υγεία της επιχείρησής του και του κεφαλαίου του.

Σύστημα Πόντων (Point System)

Για πρώτη φορά εφαρμόζεται ανταποδοτικό σύστημα πόντων σε πρόγραμμα χρονοχρέωσης. Τα μέλη σας, όσο αγοράζουν υπηρεσίες ή προϊόντα από την επιχείρησή σας, μπορούν να κερδίζουν αυτόματα πόντους τους οποίους έπειτα εξαργυρώνουν είτε σε άλλες υπηρεσίες είτε σε δώρα. Το σύστημα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και επιτρέπει στον επιχειρηματία να ορίσει ακριβώς το μάρκετινγκ που θέλει να εφαρμόσει στην επιχείρησή του.

Αυξημένο Επίπεδο Ασφάλειας
Το νέο Cafepro 4ης γενιάς έρχεται με δύο επιπρόσθετα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε εφαρμογή χρονοχρέωσης:
 • Client Anti-Kill Technology
  Η συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν επιτρέπει τον τερματισμό του προγράμματος Client από task managers απελευθερώνοντας τον μέχρι πρότινος στα internet cafe κλειδωμένο Windows Task Manager και διασφαλίζοντας ότι κανένας χρήστης δεν θα τερματίσει εσκεμμένα το Cafepro για να απελευθερώσει το σύστημα χρέωσης.
 • System Clock Guard
  Με την εφαρμογή του System Clock Guard δεν επιτρέπεται η αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας στο μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο το Cafepro αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε κακόβουλη απόπειρα να ξεγελαστεί το σύστημα χρέωσης από τους υπαλλήλους.
Διαχείριση Παιχνιδιών και CD-Key Management

Το Cafepro συνεργάζεται με την εφαρμογή GameInstall για τη διαχείριση τόσο των αρχείων των παιχνιδιών όσο και των αδειών τους. Το GameInstall επιτρέπει την αντιγραφή και τον συγχρονισμό των παιχνιδιών και των saves τους από τον Game Server του καταστήματός σας, στον τοπικό δίσκο των τερματικών καθώς και την διαχείριση κλειδιών και αδειών για τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς (Steam, Warcraft κλπ). Αυτό σημαίνει και οικονομία για την επιχείρηση (λιγότερα αγορασμένα κλειδιά για το σύνολο του καταστήματος), διάφανη υποστήριξη προς τους πελάτες σας (αυτόματη διαχείριση των κλειδιών σε όλους τους υπολογιστές, χωρίς τον φόβο "κλοπής" τους) και παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών προς τους πελάτες (saves των παιχνιδιών που μεταφέρονται αυτόματα, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται κάθε φορά). Επιπλέον, μηδενίζεται η συντήρηση των τερματικών καθώς όταν γεμίζουν οι δίσκοι το GameInstall αναλαμβάνει να διαγράψει αυτόματα το περιεχόμενο που δεν χρειάζεται πλέον. Παράλληλα, σας γλιτώνει από το άγχος και το υπέρογκο κόστος της συνεχούς αναβάθμισης των σκληρών δίσκων των τερματικών, μιας και η πλήρης συλλογή των παιχνιδιών σας βρίσκεται ουσιαστικά μόνο στον κεντρικό αποθηκευτικό χώρο του Game Server και συγχρονίζεται αυτόματα στα τερματικά, άσχετα από το μέγεθος των σκληρών τους δίσκων!

Εικόνες