Κέντρο λήψεων
Δοκιμάστε και αξιολογήστε τα προγράμματά μας. Κατεβάστε τα τώρα.
Εγχειρίδια χρήσης
Διαβάστε online ή κατεβάστε τα εγχειρίδια χρήσης των προγραμμάτων μας.
Βάση ερωταπαντήσεων
Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Βρείτε απαντήσεις σε δευτερόλεπτα.

Μία απολύτως σύγχρονη και κάθετη λύση για την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση internet cafe που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ιδιοκτήτες, managers, υπαλλήλους και πελάτες, χωρίς να απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ιδιαίτερη εκπαίδευση πάνω στο πρόγραμμα. Απλώς εγκαθιστάτε το Cafepro στην επιχείρησή σας και ελέγχετε τη ροή της δουλειάς πριν μετρήσετε τα κέρδη σας. Το Cafepro είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε πως όλα πήγαν όπως ακριβώς θέλατε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οδηγείστε την επιχείρηση σας στο αύριο με γνώμονα την αύξηση των κερδών, την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής σε ένα μοναδικό πακέτο.

Η φιλοσοφία του Cafepro είναι ιδιαιτέρως απλή. Σαν σουίτα, αποτελείται από τα εξής επιμέρους προγράμματα:Cafepro Operator: Είναι το πρόγραμμα διαχείρισης του καταστήματός σας. Εγκαθίσταται σε έναν κεντρικό υπολογιστή (λ.χ. τον υπολογιστή του ταμείου της επιχείρησης) και έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των τερματικών (των υπολογιστών των πελατών δηλαδή) αλλά και των ίδιων των πελατών σας.
Cafepro Administrator: Είναι το πρόγραμμα διαχείρισης όλης της σουίτας του Cafepro. Αυτό το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο ειδικά στον επιχειρηματία, στον διευθυντή και γενικότερα στον υπεύθυνο της επιχείρησης και του επιτρέπει να ρυθμίσει όλη τη συμπεριφορά του Cafepro σύμφωνα με το marketing που ο ίδιος επιθυμεί να εφαρμόσει.Cafepro Client: Είναι το πρόγραμμα ελέγχου των τερματικών σας. Εγκαθίσταται σε κάθε τερματικό της επιχείρησής σας και αναλαμβάνει την υλοποίηση του πρωτοκόλλου client/server που χρησιμοποιεί το Cafepro – την επικοινωνία δηλαδή των τερματικών σας με τον κεντρικό υπολογιστή του ταμείου και το Cafepro Operator.Cafepro Database: Η έξυπνα δομημένη βάση δεδομένων του Cafepro, βασισμένη στην καταξιωμένη MySQL 5ης γενιάς, είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση των δεδομένων όλης της σουίτας, δίνοντάς σας παράλληλα ασύγκριτα πλεονεκτήματα.Cafepro GameInstall: Είναι η συνεργαζόμενη πλατφόρμα διαχείρισης των saves, cd-keys αλλά και συγχρονισμού των αρχείων παιχνιδιών και προγραμμάτων στο κατάστημά σας με χρήση κεντρικού fileserver.
Cafepro Flash Desktop: Είναι το συνεργαζόμενο πρόγραμμα που αντικαθιστά το κλασσικό desktop των Windows και επιτρέπει στους πελάτες σας να επιλέγουν το πρόγραμμα ή το παιχνίδι που θέλουν να ξεκινήσουν στο τερματικό τους μέσα από το πιο σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας.

Cafepro DiskUndo: Είναι το συνεργαζόμενο πρόγραμμα που προστατεύει τα τερματικά σας από ανεπιθύμητες αλλαγές, προβλήματα από ιούς, διαγραφές ή καταστροφές αρχείων και οποιαδήποτε κακή χρήση από τους πελάτες σας.

Cafepro AirSpot: Είναι το συνεργαζόμενο πρόγραμμα που αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα WiFi Hotspot στο κατάστημά σας, ανοίγοντας την πρόσβαση για ασύρματο internet στους πελάτες που θέλουν να συνδεθούν με το δικό τους laptop.
Cafepro: Το απόλυτο εργαλείο marketing στα χέρια σας.

Το Cafepro δεν είναι ένα απλό πρόγραμμα χρονοχρέωσης που αναλαμβάνει μόνο να ανοιγοκλείσει τα τερματικά σας και να υπολογίσει τη χρέωση των πελατών. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία της αγοράς, προχωρά πολύ βαθύτερα, ενσωματώνοντας τεχνογνωσία και καινοτόμες τεχνολογίες που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας για να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό. Το Cafepro σας προσφέρει σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, ένα σύστημα οργάνωσης, διαχείρισης, ελέγχου και αυτοματισμού το οποίο θα εκτινάξει τα κέρδη σας και θα προσδώσει στην επιχείρησή σας το κύρος που απαιτείται στη σύγχρονη αγορά. Δείτε γιατί.

  • Δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις και είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να εξελίσσεται μαζί σας, ανάλογα με το πώς θέλετε να οργανώσετε την επιχείρησή σας κάθε φορά. Με το πλήθος των λύσεων που προσφέρει, ακόμη κι αν κάποιες από αυτές δεν βρίσκουν εφαρμογή σήμερα στο μέγεθος της επιχείρησής σας, επιλέγοντας το Cafepro είστε βέβαιοι πως θα τις έχετε στη διάθεσή σας αύριο όταν το πλαίσιο του ανταγωνισμού θα έχει διαφοροποιηθεί. Χωρίς να αλλάξετε πρόγραμμα, χωρίς να χρεωθείτε εκ νέου, απλά επιλέγετε πώς θα οργανώσετε τη στρατηγική σας κάθε φορά, δεδομένων των συνθηκών.
  • Σας προτείνει επαναστατικά και δοκιμασμένα από την αγορά πρακτικά επιχειρηματικά εργαλεία, βοηθώντας σας να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας στους πελάτες σας καινοτόμες λύσεις που χρησιμοποιούν μόνο οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου.
  • Βελτιώνει την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και αυξάνει τις πωλήσεις δίνοντάς σας το απόλυτο εργαλείο οικονομικού και στατιστικού ελέγχου που πραγματικά χρειάζεστε.
  • Απλοποιεί όλα τα στάδια λειτουργίας της επιχείρησής σας από τη χάραξη της στρατηγικής μέχρι την καταμέτρηση των κερδών σας.

Αυτός είναι ο κόσμος του Cafepro. Ένας κόσμος που μαζί με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εξελίσσει την επιχείρησή σας και την οδηγεί στο αύριο. Μπείτε στους ρυθμούς του Cafepro και εμπιστευτείτε τη σουίτα που εδώ και πάνω από μία δεκαετία έχει αναδείξει τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις του χώρου. Γιατί όχι και τη δική σας;

Παρουσίαση