Γίνετε συνεργάτης μας
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συνεργατών και γίνετε συνεργάτης της Prozero σήμερα.
Προϊόντα
Δείτε τον πλήρη κατάλογο προϊόντων της Prozero και αξιολογήστε τις λύσεις μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για κάθε εταιρικό ζήτημα, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας.
Ιστορικό
Ένας συναρπαστικός ψηφιακός κόσμος!
Για περισσότερα από 10 χρόνια δημιουργούμε πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη. Ειδικευόμαστε στην επίλυση μοναδικών προβλημάτων σε διαφορετικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα, όπως μεταξύ άλλων:

  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • Βιβλιοθήκες
  • Εργαστήρια
  • Internet Cafes
  • Εταιρίες IT
  • Κατασκευαστές συστημάτων (OEM)
  • Εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού

Ο μοναδικός συνεργάτης που χρειάζεστε

Αναλύουμε προσεκτικά τις ανάγκες των αγορών που εξυπηρετούμε και προτείνουμε μοναδικές λύσεις σε προβλήματα και προκλήσεις που παρέμεναν άλυτα από άλλες εταιρίες στο παρελθόν.

Μας ρωτάτε – Σας ακούμε
Επικοινωνούμε συνεχώς τόσο με τους τελικούς χρήστες μας όσο και με τους πρωτοπόρους της αγοράς, ώστε να κατανοήσουμε κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Έτσι, βελτιώνουμε συνεχώς τα υπάρχοντα προϊόντα μας και αναπτύσσουμε νέα, βασισμένα πάντοτε στις ανάγκες της αγοράς.

Οι πελάτες μας, εμπιστεύονται τις λύσεις μας για να γλιτώσουν χρήματα και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αποκτώντας προγράμματα που δουλεύουν ακριβώς όπως τα περιμένουν να δουλέψουν. Χωρίς κανέναν περιορισμό στην ποιότητα ή στην ευχρηστία.

Επιχειρηματική νοημοσύνη; Έξυπνη επιχείρηση!
Με το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο των διεθνών συνεργασιών μας, μία πλήρης λίστα λύσεων υψηλής τεχνολογίας και με σταθερή παρουσία σε διεθνή γεγονότα όπως η Cebit, δεν βρισκόμαστε απλά στο κέντρο των εξελίξεων. Αποτελούμε το κέντρο των εξελίξεων. Και αυτό σημαίνει καλύτερα προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες για όλους.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει η Prozero για εσάς. Δείτε την πλήρη σειρά των προγραμμάτων μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για μία εξειδικευμένη λύση, ειδικά σχεδιασμένη για τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Στην Prozero ζούμε το πάθος μας για καινοτομία.